Leder du efter en lejebolig i Ringkøbing, hvor du kan sikker på at kvaliteten er i orden, så se på hvad vi hos B. & V. Ejendomme kan tilbyde. Vi tilbyder også lejemål til erhverv og du har mulighed for at se vores udvalg af lejemål her.

Se vores lejemål

Vores lejeboliger er i forskellige størrelser, så der er lidt for de flestes smag og behov. Alle vores lejemål ligger i Ringkøbing, hvor du har mulighed for at bosætte dig i en by, hvor du er tæt på naturen og samtidig langt fra den travlhed, som man finder i storbyen. 

Ledige lejeboliger i Ringkøbing

Mangler du en lejebolig nu og her, så er du altid velkommen til at se på de ledige lejemål vi har, om der et noget, som kan dække dine ønsker og behov. 
Du har også mulighed for at skrive dig op på vores venteliste og så kontakter vi dig, når vi har en lejebolig klar, som matcher dine ønsker. 
Det er vigtigt for os at have en tæt relation mellem os som udlejer og den enkelte lejer. Vores fokus er at være en stabil udlejer, som altid overholder indgåede aftaler. Det tror vi på hjælper dig til en god tilværelse i hverdagen i en af vores lejeboliger. 

Gennemrenoverede lejeboliger

Vi ønsker at tilbyde lejemål i de ældre bygninger i den gamle bymidte i Ringkøbing, som vi ønsker at bevare. Det betyder at de stadig har charmen, som der er ved en ældre bygning. Uden at gå på kompromis med stilen på bygningen har vi også gennemrenoveret alle vores lejemål til både private og erhverv, så de fremstår nyistandsatte og energivenlige. 

Søg lejebolig i Ringkøbing hos B. & V. Ejendomme

Er du interesseret i en af vores lejemål, så har du altid mulighed for at skrive dig op. 

Søg lejebolig

Har du spørgsmål eller lignende, så er du altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 97 32 08 44 eller sende en mail til maja@bvkristensen.dk, hvis du har brug for at vide mere om vores lejemål.